Mantelzorgcompliment 2017 aanvragen

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. Caleidoz kan u hierbij ondersteunen.

Mantelzorgcompliment aanvragen

Ook in Zevenaar zijn veel mensen actief als mantelzorger. Het college van burgemeester en wethouders waardeert de inzet van deze mantelzorgers zeer en geeft hen daarom graag een blijk van waardering de vorm van het mantelzorgcompliment.

Als blijk van waardering reikt de gemeente dit jaar cadeaubonnen van ‘De Stad In!’ uit. De waarde van de cadeaubonnen wordt later bekendgemaakt. Deze hangt af van het totaal aantal aangevraagde complimenten. De cadeaubon kan bij vrijwel alle winkeliers en horecagelegenheden in het centrum van Zevenaar worden ingeleverd. Een mantelzorger komt in aanmerking voor het mantelzorgcompliment als hij of zij:

in 2017 minimaal drie maanden aaneengesloten mantelzorg verleende

  • voor minimaal acht uur per week
  • de zorg onbetaald verleende

Mantelzorgcompliment aanvragen

Bent of kent u een mantelzorger die een mantelzorgcompliment verdiend? Dan kunt u deze aanvragen van woensdag 11 oktober tot en met vrijdag 1 december 2017. Dit kan via het aanvraagformulier. Ook zijn er aanvraagformulieren beschikbaar bij de servicebalie in het gemeentehuis en bij Caleidoz Welzijn.

Aanvraagformulier inleveren

U kunt het aanvraagformulier inleveren bij het kantoor van Caleidoz Welzijn of per post opsturen naar Caleidoz Welzijn, Steenhuizen 6, 6901 JL Zevenaar

Ophalen De Stad In! Cadeaubonnen

Bent u in het zonnetje gezet als mantelzorger? Gefeliciteerd! U kunt uw cadeaubon persoonlijk ophalen bij Caleidoz Welzijn in Zevenaar op:

  • woensdag 13 december tussen 13:30 - 17:00 uur
  • donderdag 14 december tussen 18:00 - 21:00 uur
  • vrijdag 15 december tussen 09:00 - 12:30 uur

Meer informatie

Voor meer informatie over het mantelzorgcompliment kunt u contact opnemen met Caleidoz via (0316) 24 32 04 of info@caleidoz.nl.

aangemaakt: 17-10-2017